Een tweedehands motor kopen, eindelijk gaat je wens in vervulling. Je droom komt tot realiteit, de goden hebben je gehoord! Na lang sparen en zoeken heb je hem gevonden. Of dit nu op Marktplaats is of op een andere plek, je wil hem zo snel mogelijk voor je deur hebben staan. Leuk, maar je zult nog wat werk moeten verrichten. Hoe vervelend het ook is, je kunt nooit uitgaan van het beste van de mens. Je zult wat afwegingen moeten maken. Je zult wat onderzoek moeten verrichten. Wij vertellen je in deze blog in hele concrete, makkelijke stappen welke taken je moet ondernemen om ervoor te zorgen dat je droom op een veilige, leuke manier tot realiteit komt. Lees vooral verder als je die droom niet binnen 3 maanden in duigen wil zien vallen.

Verzekering

Verzekering, het is niet het meest spannende onderwerp waar je het over wil hebben, maar het is wel degelijk een belangrijk onderwerp. Je zult je verzekering goed moeten gaan regelen. Wat wil je dat het dekt? Wat wil je dat het niet dekt? Wat wil je dat het maximaal kost per maand? Wat wil je betalen aan eigen risico? Vind je de service van de verzekeraar belangrijk? Vind je de recensies belangrijk? Dit zijn allemaal vragen die de moeite waard zijn om je hoofd een goede middag over te laten peinzen, maar je kunt het makkelijker maken door motorverzekeringen gemakkelijk te vergelijken. Heb je een keuze gemaakt? Dan ga je online motor verzekeren. Dit is makkelijk, zeer snel om te doen en je hebt jezelf een hoop stress en tijd bespaard. Kiezen voor die ene goedkope verzekering of toch maar een all risk motorverzekering, voor jou is het nu een makkie! 

Controle

Nu ben je klaar voor het echte werk. Nee, we hebben het niet over de controle van je polis en andere verzekeringspapieren. Waar het we wél over hebben, is de controle van de tweedehands motor. Je zult de motor uitgebreid moeten controleren en inspecteren op schade, kapotte onderdelen en andere dingen die je mogelijk problemen kunnen opleveren. Mocht je hier zelf geen verstand van hebben, dan is het aan te raden om hier iemand voor mee te nemen die dit wél heeft. Hij of zij kan je gemakkelijk helpen en dit bespaart je een hoop verdriet. Doe je dit niet? Dan bestaat de kans dat je na verloop van tijd behoorlijke spijt krijgt van je aankoop.

Leave a comment