Elk jaar is het weer lastig, een leuk verjaardagscadeau vinden. Bij mannen is het vaak zelfs nog moeilijker dan bij vrouwen. Als je mannen de vraag stelt : ‘Wat wil je dit jaar voor je verjaardag?’ dan krijg je waarschijnlijk het antwoord: ‘Weet ik niet, maakt niet uit.’ Daar kom je dus totaal niet verder mee. Wij kennen dit probleem maar al te goed! Daarom hebben we voor jou een paar leuke verjaardagscadeaus voor mannen uitgezocht!

Bierpakket

Mannen houden van bier. Een mooi bierpakket is dus altijd een succesvol verjaardagscadeau. Koop dus een mand, of misschien heb je er wel nog een in de kast, en vul hem met bierflesjes! Het leukste is dan natuurlijk wel om er verschillende soorten bier in doet. Vul de mand dus met verschillende speciaalbiertjes! Dit bier is vaak gewoon in de supermarkt te vinden. Pak de mand vervolgens leuk in met een folie en doe er een leuk kaartje bij zodat je optimaal kunt presteren en dat is erg prettig als je op zoek bent naar een leuk cadeau.

Aftershave

Een ander cadeau wat het altijd goed doet bij mannen is aftershave. Het is namelijk iets wat ze zelf vaak te duur vinden, maar toch nodig hebben. Het is wel handig als je dan een beetje weet wat voor geuren hij wel of niet lekker vindt, anders is het ook zo zuur. Je wilt natuurlijk geen 50 euro uitgeven aan een aftershave die hij niet lekker vindt ruiken! Pak de aftershave leuk in met cadeaupapier of folie en doe er een kaartje bij!

Neem hem mee uiteten!

Mannen houden vaak van veel en lekker eten. Een perfect verjaardagscadeau is dus om hem mee uiteten te nemen. Ga naar zijn favoriete restaurant en laat hem bestellen wat hij lekker vindt. Het is leuk om hem hiermee te verrassen. Vertel dus van tevoren niet waar jullie heen gaan. Zo heb je én een leuk verjaardagscadeau en kun je er allebei van genieten! Je kunt eventueel het personeel vertellen over zijn verjaardag, zodat zij misschien nog een speciaal toetje voor hem kunnen maken. Ook kun je nog een kleinigheidje meenemen naar het restaurant zoals een kaartje of een klein cadeautje.

Een persoonlijk cadeau

Mannen vinden het stiekem vaak leuk om persoonlijke cadeaus te krijgen. Geef hem dus bijvoorbeeld een fotoboek gevuld met leuke foto’s van jullie samen met een flesje champagne. Zo heb je een goed doordacht en origineel cadeau en hoeft het niet eens veel geld te kosten. Twee vliegen in één klap dus!

Leave a comment