Als je een haartransplantatie kosten wilt nemen, kun je er voor kiezen om dit in Turkije te laten doen. De reden hiervoor is vrij simpel, het is nu eenmaal vele malen goedkoper dan wanneer je voor een behandeling in Nederland kiest. In Nederland kan het tot wel 5200 kosten voor een dagbehandeling. In Turkije komt het totaalbedrag hier niet eens bij in de buurt. Daarom gaan zelfs BN’ers vaak naar Turkije voor behandelingen zoals dit. Waar het in Nederland dus kan oplopen tot een totaalbedrag van 5200 euro, kan het in Turkije voor een bedrag van hoogstens zo’n 3950 euro. Dit is toch bijna 1500 euro minder. Voor veel mensen is dit dan toch de reden om naar Turkije te gaan. Voor hetzelfde geld kun je namelijk lekker een paar dagen naar Istanbul op vakantie en dit combineren met een haartransplantatie. Voor dit geld heb je in Nederland puur de behandeling. Daarom kiezen mensen vaak voor een haartransplantatie in Turkije. Door heel Turkije vind je klinieken waar je een haartransplantatie kunt laten uitvoeren. Veel mensen kiezen ervoor om dit te laten doen in de hoofdstad, Istanbul. 

 

All inclusive pakket haartransplantatie

Wanneer je bezig bent met het uitzoeken waar je de haartransplantatie wilt gaan doen, kan het goed zijn dat je terecht komt bij een kliniek in Turkije. Wanneer je aan het zoeken bent zul je er al snel achter komen dat er veel deals zijn. Bij een deal kunnen de haartransplantatie, vlucht en hotel allemaal inbegrepen zijn en betaal je hiervoor dus slechts één totaalbedrag. Dit is vaak stukken goedkoper dan wanneer je dit allemaal los van elkaar moet regelen. Doordat je nu ook meteen een weekend in Turkije bent, zijn veel mensen ook van mening dat het dan een stuk minder erg is om dit bedrag te betalen. Zo kun je ervoor kiezen om drie dagen naar Istanbul te gaan, en de laatste dag langs te gaan bij de kliniek. Zo heb je dit goed gecombineerd en heb je dus eigenlijk ook een kleine vakantie. 

 

Om bovenstaande redenen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je je goed verdiept in de kliniek die je uit wilt kiezen. Als je dit doet, zul je niet voor verrassingen komen te staan en zul je dus geen spijt krijgen van de beslissing die je uiteindelijk maakt. Vaak kun je ook gebruik maken van het internet, hier staan veel blogs van mensen die een haartransplantatie hebben laten uitvoeren.

 

Leave a comment